Vogt jer for de intellektuelle

Endnu engang har jeg modtaget en artikel, som jeg lige vil kommentere.

Jeg har før skrevet to indlæg om min mening om CBS’s håndtering af “Den danske sang” – og derved viceinstitutleder, Mads Mordhorst, der også er historiker og professor i Nation Branding.

Mads Mordhorst fortæller bl.a., at al den negative omtale om Danmark i udlandet, om stramning af bl.a. udlændingeloven, vil medføre stor brandingskade og dermed stort fald i turismen, – hvilket aldrig er sket i slige sager.

Folketinget
Jeg vil nu ikke sammenligne vore folketingsmedlemmer med de intellektuelle, selv om jeg til tider har lidt svært ved at tro, at de nævnte altid bruger indersiden af hovedet – for flere af de omtalte, aner ikke et klap om den almindelige danskers hverdag.

Der ER ting, man ikke kan læse sig til, og så længe vi også har folketingsmedlemmer, der aldrig har udført et almindeligt arbejde – men kun har levet på overførselsindkomster – af en eller anden art, så skal det gå galt. Og helt det samme gælder for vore såkaldte intellektuelle.

Vedhæftede avisudklip er fra JyllandsPosten den 26. december, og er sendt til mig fra Odder i Østjylland. Jeg har fremhævet den sidste del af artiklen, som kan læses lige til venstre. Det giver heller ingen mening, at jeg skriver artiklen af som min egen, blot vil jeg lige nævne de sidste par linjer:

Vogt jer for de intellektuelle, og lyt ikke til dem i dette tilfælde.

Det er jo heller ikke forbudt, at man selv bruger den indvendige side af hovedet – bare engang imellem.

Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *