Noget at være krænket over

Dette indlæg, har ikke noget at gøre med et eller andet ord, der engang er nedskrevet for mange år siden – eller for den sags skyld, ord, min generation engang sagde til hinanden i vor barndom, hvor ordet havde en helt anden betydning – men, hvor borgere, af anden etnisk oprindelse end dansk, nu opfatter krænkende. Næh, denne krænkelse er noget SKAT er skyld i – noget som de IKKE har gjort. Forvirret, så læs lige lidt videre.

Skat har IKKE sendt rykkere videre til skyldnere for vægtafgifter – så disse skyldnere er helt sluppet for straf – fastslår Rigsrevisionen!

Hvis SKAT havde været en privat virksomhed, havde det fået konsekvenser for længe siden, og de ansvarlige var personligt stillet til ansvar overfor denne uhørte slendrian!

Min gamle ven (undskyld benævnelsen John, det skal ikke ske mere), John Grønbæk Jakobsen, farede i flint over denne artikel – og jeg kan kun give ham ret – og især, når jeg tænker tilbage på alle de sager, der efterhånden er ophobet sig vedrørende SKAT’s ageren. Det vil tage for meget spalteplads, hvis jeg skrev om alle disse sager i dette indlæg, så jeg vil nøjes med, at konstatere, at der er tilsyneladende ingen ende på skandalerne.

Facebook
På facebook skriver John dette:

Så er det galt i Skat – Igen…
I JP idag omtales “gældstyrelsen” i Skat, at de ikke har opkrævet skyldige restancer siden 2012 – igen et beløb, der er tabt, for det er for dyrt at opkræve de skyldige beløb!

Nu må det stoppe i Skat, er det uduelig ledelse med skatte-ministeren i spidsen, så må der skiftes ud – NU!

Rigsrevisionen skriver i en beretning, at det har været galt siden 2012!! Hvorfor er der ikke sket noget? Selvfølgelig skal ALLE skyldige beløb opkræves af Skat – og det kan IKKE forældes!
Jeg er”KRÆNKET”!!!

Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Noget at være krænket over

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Jeps… Det er godt at du fortsætter på din blog,der når længere ud til befolkningen, vi skal snart til at gå med”gule veste”,for når masserne bevæger sig-så sker der noget,så kan magthaverne se at den er helt gal!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *