Lidt at tænke over

Forleden var der en TV-udsendelse, om en undersøgelse på et kontor, der skulle vise “renligheden” af personalet efter bl.a. toiletbesøg.

Det var ret mange “efterladenskaber”, der blev afsløret på tastaturet, køleskabet, kontakter og meget andet. Der var virkelig plads til forbedringer.

Sedler og mønter
Med resultatet fra kontoret, kommer jeg til at tænke på noget, som ikke kan rengøres, sedler og mønter. Disse går uafbrudt gennem mange mennesker dagligt. Mennesker, der nok er mindre renlig end det omtalte kontorpersonale, så måske er dankortet slet ikke så dårligt som betalingsmiddel?

Med dankortet i tankerne, kommer jeg til at tænke på vore varehuse med bl.a. dagligvarer. Her taget vi indkøbskurven/indkøbsvognen, som den største selvfølgelighed – men, hvor tit bliver disse rengjort. Jeg er ret sikker på, at det omtalte kontor i TV-udsendelsen, nok må betegnes som nærmest sterilt, i forhold indkøbskurve og -vogne.

Måske var det en idé for en undersøgelse?

Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *