Vor danske kultur

Danmark, og mange andre lande, har taget mange flygtninge til sig, hvilket er en helt naturlig ting, når mennesker er i nød. Det burde der ikke være to meninger om.

Langt de fleste flygtninge er da også taknemmelige over at være her, men – i de sidste par år, har der været en tendens til, at kritisere den danske kultur, til fordel for de “nye danskere”, der åbenbart ikke har den store lyst til, at integrere sig i det danske samfund.

Som jeg skrev i et indlæg, den 14. december, er der nærmest en storm af forargelse over, at en “brun” kvinde, er blevet krænket over en af vore kultursangskatte, “Den danske sang er en ung blond pige” – idet hun ikke er blond.

Sangen er skrevet i 1924, det samme år som min mor blev født. Min mor havde kulsort hår, og har aldrig følt sig krænket over denne smukke danske sang. Jeg erindrer heller ikke, at andre ikke-blonde har haft noget imod sangen – ej heller de ungarske flygtninge, vi tog til os i 1956, har hævet et øjenbryn over det omtalte.

Tilbage står så, at det er en anden kultur, der ikke kan klare den danske kultur – og så, ganske langsomt, vil ændre dette, bl.a. på bekostning af vore kulturskatte – ved indførsel af et andet system/kultur/religion, for integration er der bestemt ikke tale om!

Dette indebærer, at der er en del flygtninge/indvandrer tilbage, som ikke kan forliges med den danske kultur – får jeg det til – og efterhånden, er det blevet for meget, at vi skal finde os i det. Egentlig kan det godt undre mig, at det er blevet sådan, for hvorfor er disse mennesker flygtet fra et system – som de efterfølgende vil indføre i Danmark?

Nu er det bestemt ikke alle muslimer, der er sådan – og da slet ikke dem jeg kender, så vi skal slet ikke skære alle over en kam!

Med de mange utilfredse emigranter eller flygtninge, kommer jeg til at tænke på den tidligere australske Premierminister, Julia Gillard, som udtaler:

Dette er vor nation, vort land og vi har vor måde at leve på. Vi vil gerne give alle indvandrere muligheden til at nyde godt af dette.

Men dersom du er en indvandrer der klager, bedrager og klager over vort flag, vor ed, vor tro eller vor måde at leve på, vil jeg på det stærkeste opfordre dig til, at du benytter dig af en anden rettighed – hvilket er retten til at forlade landet.

Det samme vil jeg anbefale dem – der ikke kan forliges med den danske kultur – tag dog hjem, hvis I bliver krænket over at være her, for det er altså ikke os, der skal integreres!

Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Vor danske kultur

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Vi er helt enige….. Bare det blev efterlevet,men venligboerne er ikke enige…

  2. Erik Krog skriver:

    Det med “venligboerne” havde jeg heller ikke regnet med – slet ikke, men der er ting, jeg sætter højere end “venligboernes” mening, og det giver jeg ikke køb på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *