Ældrebyrden!?!

Gang på gang hører/ser vi på TV de/vi ældre blive omtalt som hele Danmarks ældrebyrde – uden man overhovedet omtaler, hvor meget disse mennesker har bidraget til i samfundet gennem et helt liv?

Her til morgen læste jeg på TV 2 News, at indvandrere, af ikke vestlig herkomst, vil hvert år koste landet 33 milliarder kroner de næste 82 år. Her taler vi om mennesker, der aldrig har bidraget til noget som helst for Danmark! Jeg er helt med på, at flygtninge skal vi hjælpe – slet ingen tvivl om det – men regulære indvandrere fra lande, hvor de på ingen måde er forfulgte, dem skal vi ikke tage imod på bekostning af vore ældre medborgere! Her er jeg heller ikke i tvivl!

Kontanthjælp vs folkepension
Jeg er helt med på, at der er en del, som har arbejde – og derved bidrager til samfundet – det er ikke dem jeg hentyder til (hvis de da er flygtninge?), men alt for stor en del lever på kontanthjælp gennem mange år, hvilket en dansker ikke kan tillade sig. Og prøv så lige at sammenligne en folkepension med en kontanthjælp!

Hvorfor omtaler vi ikke den omkostning som en indvandrerbyrde?!?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *