Elendige TV-programmer

Det kan godt være, at jeg kommer til at lyde meget negativ i dette indlæg, men jeg er efterhånden dødhamrende træt af vore TV-programmer, som er helt uden ide. Det kan sammenlignes med, at man får serveret den samme mad – hver eneste dag.

Apropos mad, så er der alt for mange madprogrammer, der kun bliver opfattet som noget underholdning, på niveau med en radio der kører i baggrunden – uden man overhovedet hører efter. Så er der Hammerslag, der har kørt i årevis – røvkedeligt! Herefter en del beslægtede intetsigende programmer, der får kvalmen til at stige ret højt i halsen.

Quizprogrammer!
Jeg har efterhånden meget svært ved at kalde det for underholdning, for det er stort set de samme mennesker, der går i ring i en fire til fem programmer i den samme genre. Spænding? – min bare røv.

Genudsendelser
Så er der de rigtig mange genudsendelser – af enhver art. De mange krimier, vi absolut skal belemres med hver eneste dag/aften. Her når kvalmen op lige bag drøblen, og truer med at stå ud gennem næse, mund og ører. Når vi så taler genudsendelser, så må krimier være helt i top. Men også mange gamle danske film har jeg efterhånden fået nok af. De bliver ikke ved med at tage kegler.

Af frygt for, at blive opfattet som den helt store lyseslukker, så stopper jeg kritikken her – inden jeg kommer i gang med sporten, for her kan der ligeledes gøres en del.

Og ja – jeg mener bestemt, at vi slet ikke får det, vi har krav på – med den licens vi betaler!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *