Sne i Tejn

Vore vejrprofeter har været ude med “trusler” om 60 cm sne, hvilket de har måttet bide i sig (heldigvis), – men sne har vi da fået, bare ikke de lovede mængder.

 

Teknisk Samling
I formiddags var jeg lige en tur oppe på Teknisk Samling. Jeg var lidt spændt på, om der var nogen mødt “på arbejde” i dag, men de gamle pensionister er ikke til at holde væk – i hvert fald skal der en del mere sne til, før de bliver hjemme.

Da jeg kørte hjem igen havde jeg svært ved at finde vejen fra Østre Borregård ud til Borrelyngvej, idet vor smalle grusvej var faldet helt sammen med arealet med græs parkeringen og marken på den anden side. Så vi havde da fået noget sne, i den lille time jeg var på “samlingen”.

Men tilbage til snemeldingen på Bornholm, for der er rigtig meget forskel på de mængder sne vi får på øen. I Svaneke kan de opleve noget, der ligner en snestorm, mens vi her i Tejn har fuld sol, så det med at “love” Bornholm en større snestorm, kan være et vidt begreb – for det rammer meget lokalt.

Jeg har da også lige været en tur ude i hytten for at se efter fygesne, men her var ingen problemer.

Her i Tejn har vi da fået nogen sne, men nok heller ikke mere. Dog alligevel så meget, at det kan give problemer på bakkerne, hvis man kører med en tung last. Man skal i hvert fald hverken køre for hurtigt eller for langsomt, for begge dele kan skabe problemer.

Men landskabet har da fået en flot vinterdragt – så længe det varer 😉

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *