Integrationen af vore indvandrere

Så på TV i dag et interview af en indvandrekvinde, der havde boet her i landet i 19 år – og stadig ikke kunne tale eller forstå dansk. Det er bare ikke i orden! Efterhånden får man det indtryk, at mange tilflyttere kun er her af én grund, – at vore kommuner gladeligt betaler dem i hoved og røv.

Det der undrer mig er, at når først pressen begynder at grave i slige sager, begynder de ansvarlige politikere at vågne op – for nu skal der “andre boller på suppen”! Når alt dette er sagt, så er det bestemt ikke alle de nye danskere, der “ikke gider” yde noget til samfundet – heldigvis, for ellers så det meget slemt ud.

Ikke i orden
Vore politikere har slet ikke været deres opgave og ansvar voksent. Hvordan kan de acceptere, at så mange ikke kommer ud på arbejdsmarkedet, samtidig med, at der udbetales kontanthjælp? Jeg mener – at der er et krav om, at man skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet ved at modtage kontanthjælp?

Vi har danskere, der har opholdt sig en årrække i udlandet (bare i Skandinavien er nok), hvorefter de er vendt hjem til en integrations ydelse!?! Ja, du læste rigtigt, danskere, der både taler og skriver dansk, som er født og opvokset i Danmark, gået i skole og uddannet i Danmark, der bliver budt en integrations ydelse – ikke engang en kontanthjælp!!!! Det her er bare ikke i orden!

Alle yder
Her i Landet går både mænd og kvinder på arbejde, og det er bare ikke i orden, at vore (u)ansvarlige politikere bare lader stå til overfor en bestemt gruppe mennesker – for skatteydernes regning.

Der er ikke tale om, at vi ikke skal hjælpe de flygtninge, der kommer til landet – for det skal vi! Men vi skal ikke finde os i, at det vrimler med nassere i Danmark, der kun har én ting i hovedet – at udnytte de sociale goder vort samfund nu engang er bygget op omkring. Et samfund, som vi alle er med til at betale til – med undtagelse af de mennesker, jeg har omtalt i dette indlæg!

Integrationen har slået helt fejl!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Integrationen af vore indvandrere

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ja-man må undre sig-Der skal være mellem 14000-17000 Somaliske flygtninge i Danmark på”midlertidigt ophold”! Jeg peger på det sociale system for at have svigtet,især dem der har bevilget udbetalingerne,der er ikke stillet krav med økonomiske konsekvenser! Nu kommer der opmærksomhed på området-men det ændrer sig ikke, for når før
    st det er smidt ind til aberne-så kan man ikke få det ud igen!

  2. Erik Krog skriver:

    Du har helt ret John – noget må gøres, og Mette Frederiksen har set skriften på væggen, men vil det lykkes hende, at få sit parti overbevist? For, først herefter vil der ske noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *