Folketinget og cykelryttere

Ja, umiddelbart har disse to kategorier ikke ret meget med hinanden at gøre, og det har de heller ikke. Men måske skulle vore folketingsmedlemmer underlægges samme dopingkontrol, som de professionelle cykelryttere bliver?

Okay, det er måske lige at stramme den en ekstra tand, når bare én folketingsmand er blevet knaldet for kokainmisbrug, set i forhold til, hvor mange cykelryttere, der er blevet testet positiv for indtagelse af et forbudt dopingmiddel.

Meeen alligevel. Jakob Engel-Schmidt er til dato den eneste i Folketinget (så vidt jeg ved), der er blevet taget for et misbrugsmiddel, men det betyder ikke, at alle de andre ikke tager noget som helst!

Dopingtest på Borgen?
Burde der så indføres noget, der minder om cykelrytternes test? Jeg tror ikke, der er ret mange inde på Borgen, som vil bryde sig om en sådan kontrol (bare proceduren om “whereabouts” vi helt sikkert trække tænder ud) – uanset om de er rene eller ej!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *