Me too med kommentarer

Jeg skal da lige love for, at Me too kampagnen er et emne for tiden på TV 2 News. Det der undrer mig er, at kampagnen kun går én vej – om kvinder, der bliver forulempet seksuelt af mænd.

Mænd forulempes også
Det omvendte er bestemt også tilfældet, men nok ikke i lige så stort et omfang som med kvinderne. Nogle vil måske endda mene, at de fleste mænd vil nyde det mere end det modsatte. Det skal jeg ikke gøre mig til dommer overfor – kun at, dette element mangler i debatten!

Når man hører påstande som, at tre ud af fire kvindelige skuespillere er blevet seksuelt forulempet af deres foresatte, så lyder det slemt – blot mangler vi “sværhedsgraden” i det omtalte. Vi kan læse, at Lise Nørgaard er blevet “nevet” i numsen af en amerikanske ambassadør engang i 60’erne. Selv om dette ikke er i orden, hører det nok ikke til i den grove ende.

Dengang var det nok også mere “tilladt” end det er i dag, men hvis mændene går direkte efter, at rage kvinderne på intime steder på kroppen, er det bestemt ikke i orden – hvilket også gælder for kvinder til mænd!

Så lad os få en lidt mere åben debat, end det er tilfældet – for debatten går kun én vej!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *