Sex og raketter

Indrømmet, den overskrift, “Sex og raketter” ser ikke ud til, at have ret meget at gøre med hinanden – og alligevel.

De nordiske lande
I går blev nytårs skaderne mellem Danmark, Norge og Sverige gjort til det helt store emne i nyhederne, hvor Danmark slår både Norge og Sverige i den kategori med flere længder – selv om det ikke er noget at prale af. Norge er det land, som har de færreste skader på en nytårsaften. Men Norge har også et forbud mod at fyre raketter af – derfor!

På et spørgsmål i nyhederne, om ikke det var en god ide, at Danmark ligeledes indførte samme forbud mod raketter, var svaret – at det var der ingen grund til, idet der kun var få mennesker, der ikke kunne finde ud af at fyre raketter af på den rigtige måde. Derfor var der heller ingen grund til at gå så langt, som at lovgive på dette område. Det gav slet ingen mening!

Sex
Ja, nu kommer jeg til det med sex. For Danmark er parat til, på samme måde som Sverige, at lovgive om sex mellem to mennesker, hvor begge parter skal være enige om akten – inden de “de kryber på hinanden “.

Her er man klar til at lovgive, selv om det kun er en meget lille del i befolkningen, der ikke kan finde ud af dette spørgsmål. Det er da en selvfølgelighed, at begge parter skal være enige, ellers er det ulovligt – allerede. Tror det hedder noget med voldtægt! Så hvorfor lovgive endnu mere?

Et curlingsamfund
Det kan godt nok være svært at bevise, hvis den ene part nægter om enighed. Skal man i så fald have en lille fortrykt blok med, hvor begge parter underskriver? Det kan efterhånden godt blive ret svært at navigere sig rundt i vort samfund (læs curlingsamfund) med alle de love og korrekte udtalelser – for ikke at støde nogen. Hvor er vi egentlig på vej hen?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *