Haves, Cirkus – ønskes, stabilitet

Vi trænger til ro og stabilitet i dansk politik, og den vare kan hverken Venstres Statsminister, Lars Løkke Rasmussen, eller Anders Samuelsen (LA) levere. Med de ventende skatte forhandlinger – og ikke mindst udlændinge politikken, tror jeg heller ikke på en snarlig enighed mellem Dansk Folkeparti (DF) og regeringen. Disse forhandlinger kan godt trække ud i det nye år.

Skyldes det DF?
Mange skyder skylden på DF for dette rod i forhandlingerne, men regeringen – og ikke mindst Liberal Alliance (LA), nærmest fodrer DF med nye krav i et forhandlingsforløb, der ser ud til at være endeløs.

Når man som LA går ud og publicerer ”resultaterne”, inden der er opnået enighed, beder man selv om det. Selvfølgelig kræver DF da en ublu indflydelse, når man åbner sig så meget som LA gør. At nogen i politik kan spille med så åbne kort, vidner om de amatører de i virkeligheden er.

Lad os så få det valg, så der kan skabes ro for den ulidelig ”underholdning”, der foregår på Christiansborg!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *