Mus eller mænd?

Læste i dag i BT, et stykke af Jens Gaarbo, hvor han mener mænd går langsomt i stykker – og, at kvinderne er medskyldige. Tjaaaa, jeg kan kun give manden helt ret!

Vi kan jo bare se på svenskerne, der har meget travlt med at udslette mandens image, for alt hvad der er maskulint, er åbenbart forkert!?!

Lige siden man har tvunget manden til fødselsforberedelser, hvor manden skal gennemgå samme øvelser som kvinden – for at klare en fødsel (det er altså kvinden, der føder børn – ikke omvendt), har jeg ikke forstået en skid! Og nej, jeg har ikke gået til den slags, da disse “kurser” ikke var “opfundet” dengang – og alligevel klarede vi det.

Jeg, en mand
Jeg har heller ikke “lært” at tage mig af mine små børn på kursus, det har jeg gjort helt af mig selv. Men jeg har gjort det på min måde – og ikke på et kursus, hvor manden langsomt ændres til noget, der kunne minde om en kvinde!

Hvad så med alle de andre huslige “pligter” – kan du så også dem? vil andre spørge – og selvfølgelig kan jeg da dem – men på min egen måde! Jeg er jo en mand.

Mus eller mænd?
Det kan godt undre mig, hvad det er, kvinder vil have deres mænd skal være. Hvis manden skulle være en “plyskanin” for kvinden, så var vi sikkert nok skabt til noget i den retning. Nu er mænd altså skabt som mænd, med alt hvad dette indebærer, og ikke som en træmand, som kvinderne (sammen med den svenske politiske korrekthed) kan forme som de vil i deres eget billede. Er det mus eller mænd I vil ha’?

Det eneste en mand vil have ændret ved en kvinde, er, at kvinderne ikke vil ændre manden over til det feminine, for det klarer kvinderne meget bedre selv – til mandens store tilfredshed 😉

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *