Fair?

To mennesker, en filippinsk kvinde og en dansk mand, kom for 27 år siden til Danmark med deres fire år gammel datter, Sheryll Dufke, – der fik sit danske statsborgerskab på betingelse af, at hendes mor og far kom til Danmark.

I 27 år har Sheryll Dufke haft sit danske statsborgerskab, men nu viser det sig, at “forældrene” havde adopteret “datteren” – og derved er betingelserne ikke opfyldt for Sheryll Dufke’s statsborgerskab.

Gift med en dansk mand
Nu risikerer Sheryll Dufke, at blive udvist af Danmark – men er dette fair mod en, dengang lille pige, der er helt uden skyld i “sine forældres” forbrydelse/løgn overfor den danske stat? Sheryll Dufke er i dag også dansk gift, samt, har hun en søn på 11 år, der ligeledes har fået frataget sit danske statsborgerskab.

Fair?
Hvis Sheryll Dufke og søn bliver udvist, er det helt efter loven, men er det også fair?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *