Fuck og store patter

Store patter
“Det politiske korrekte Danmark” er faldet over herre landsholdets (i fodbold) kampråb, som slutte af med råbet “Store patter” – og det er bestemt ikke faldet i god jord!

Trolling i Tejn
Nu er det slet ikke første gang, at et kamp- eller jubelråb et endt op i patter. Under Trolling master Bornholm hører vi jubelråbet “helvede og patter”, hver gang der bliver hevet en større laks op af Østersøen, men her er der åbenbart ingen, der gider hæve et øjenbryn?!? Jeg er godt klar over, at “patter” opfattes som kønsdiskriminerende (af dem der nu vil det) – men helt ærligt, det er der sgu meget der kan – hvis bare man leder længe nok.

Fuck på TV
Men ingen siger det mindste, når der toner et TV-program frem på skærmen – som hedder “Fucking special”?!? Her var der da ellers noget at indvende – men måske er det pga. at en eller anden forvirret person officielt har indlemmet ordet “fuck” i det danske sprog?

Jeg kan ligeledes undre mig, at ordet “fuck” er blevet så almindeligt i vore skoler, at ingen tager anstød af dette meget grimme engelske udtryk. Da jeg boede i Australien, lærte jeg meget hurtigt at bande på sproget på min arbejdsplads.  Men ingen anvendte bandeordet “fuck” eller lignende, når der var kvinder til stede – og da slet ikke på TV!

Politisk korrekte
Når jeg så læser og hører på TV, hvordan såkaldte politisk korrekte personer irettesætter landsholdet for deres kampråb – som ikke engang indeholder et bandeord – så er det bare for meget. Har de virkelig ikke andet at foretage sig, end at gå forvirrede svenskere i bedene?

At et kampråb indeholder ordet “patter”, kan få så meget spalteplads i pressen, er mig en gåde! Vi må måske heller ikke mere sige patter om en ko’s yver?

Tag da lige og vågn op derude i samfundet!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *