Råderum og ældre medborgere

Igennem den sidste halvdel af året, er vi blevet tudet ørerne fulde med beretninger om, at landet har et stort råderum (fortæller regeringen), hvor der er blevet plads til flere lettelser for erhvervslivet, og så der også blevet plads til flere afgiftnedsættelser på mange dyre biler, bare ikke på de helt billige biler, som tværtimod er steget i afgifter!?!

Regeringen har til gengæld været godt ude efter de ledige og kontanthjælpsmodtagere og pensionisterne, for råderummet er åbenbart alligevel ikke så stort, som regeringen har pralet med? Regningen skal jo betales, og så må de svage holde for – endnu engang!

Så facit i det beskrevne er, at de mindrebemidlede – som har fået endnu mindre at leve af – skal betale mere for at få en bil, hvor de der har rigeligt, har fået en endnu billigere og bedre bil – og derved også noget mere at “slå til Søren” med. Lidt utroligt, at vi bliver ved med at finde os i det?

Sengepladser på sygehusene
Her kan jeg så læse, at mange ældre patienter (igen de ældre) fortsat tvinges til at ligge i senge på gangene på vore hospitaler. Der er sgu ikke meget respekt til overs for os ældre i vore politikere, der ellers har vedtaget en akutpakke på kr. 400 mill til at få løst problemet med overbelægning. Men da dette ikke har hjulpet det store, fortæller det samtidig, hvor alvorligt problemet er!

Kampfly F-35
Vi har lige fået oplyst, at de nye bestilte kampfly er steget mange milliarder kroner (og så er de vist ikke engang færdigudviklet?). Her bliver der ikke stillet spørgsmål til den samlede finansiering, for pengene bliver “skaffet”, regeringen har nemlig slet ingen problemer med at plukke de svageste i samfundet. Sådan er det!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *