Bornholms Tidende på krogen

Bornholms Tidende fandt vej til mig i dag på Krogen i Tejn. For et par dage siden fik jeg en opringning fra journalisten Torben Østergaard Møller. “Bornholms Tidende”, sagde stemmen i telefonen og præsenterede sit fulde navn, og fortsatte som både konstatering og spørgsmål i ét: “Pensionist på Bornholm?” “Ja” svarede jeg kort, da jeg ikke er helt uvant med opringninger fra pressen, selv om det bestemt ikke sker dagligt. “Kan jeg komme op til dig en tur? Jeg har jo læst Politiken – det er da dig med bloggen – ikk?” Jeg bekræftede det med bloggen, og vi blev enige om, at han kom til Tejn om mandagen ved middagstid.

TV 2
Nu er det nok ikke bare på “Tidende”, at artiklen i Politiken var blevet læst, for selv det landsdækkende TV 2 havde nogle betragtninger om den omtalte artikel. Dette fik jeg senere et par hint om, da jeg ikke var hjemme, dengang TV 2 havde nyheden på skærmen.

Ekstra Bladet
Først kom Berit Hvassum, fotografen fra Tidende, for at tage et par billeder. Her bagefter fandt jeg ud af, hvor jeg havde mødt fotografen før, for Berit havde taget nogle billeder af mig engang (bl.a. billedet th.) – til Ekstra Bladet, der skrev nogle artikler om det kolesterolsænkende medicin simvastatin. Ekstra Bladet havde læst nogle af mine indlæg om dette emne, hvor jeg havde lagt medicinen bag mig – derfor interessen.

Journalisten Torben
Selve interviewet tog 2 timer, hvilket er det længste interview jeg har været udsat for. Men jeg må også indrømme, at Torben Østergaard Møller var meget grundig – han ville have det hele med. Det fik han nu ikke, men han fik ret meget, må jeg indrømme.

Nu ser jeg frem til at læse artiklen, for jeg kan dårlig tro, at han bruger alle oplysninger – på den anden side, så skal det jo også hænge sammen om personen bag bloggen, og det er jo det, der var udgangspunktet for Bornholms Tidende’s interesse.

Foto: Randi Krog Belseth og Berit Hvassum. ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Bornholms Tidende på krogen

  1. erik rudolf skriver:

    just send it on to me

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *