Kommunalvalg på Nordlandet

Her på Nordlandet på Bornholm (jeg er nødt til at præcisere, hvor Nordlandet ligger, da mange, på den anden side af vandet, ikke aner hvor Nordlandet ligger, men det er jo det Nordbornholm hedder) har vi ikke mærket ret meget til kommunalvalget. Bevares, vi har da plakater på vore lygtepæle, men jeg har ikke mødt en eneste politiker i Tejn eller Allinge, de gange jeg har købt ind i Brugsen eller Netto.

Valgplakaterne til højre er ikke her fra øen, men bare et eksempel på, at de er lidt uheldigt sat op (Kirsten Boller Lauge Larsen) – eller, er det måske bare mig, der har lidt af en beskidt tankegang 😉

Vi har også kun modtaget to foldere i vor postkasse fra partierne under valgkampen – et fra Venstre og et fra de Konservative – resten af partierne er åbenbart ikke eksisterende her på Nordlandet! Måske har vi bare været heldige 😉

I dag er der så dagen, hvor vi skal sætte vort kryds, så skal det ikke undre mig, jeg ser nogle af vore kendte politikere, men så er det for sent med valgkampen. På den anden side, så har jeg fundet ud af, hvem jeg skal stemme på.

Fravalg
Ligesom sidste gang, bliver mit valg – et fravalg.  Jeg stoler meget lidt på politikere, så derfor anvender jeg udelukkelsesmetoden.  Måske burde jeg også anvende denne taktik ved det næste Folketingsvalg, for politikerleden er blevet en meget stærk faktor i vort samfund.

Jeg ønsker mine danske læsere et godt valg.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *