It’s payday Donald

Om Ruslands Præsident, Vladimir Putin, har blandet sig i det amerikanske præsidentvalg, er der en del meninger om, men indtil nu har vi ikke fået noget konkret på bordet i den sag – og dog!

Måske var det derfor, at USA’s Præsident, Donald Trump, stemte for nye sanktioner overfor Rusland i sommers, så det skulle se ud som, at han ikke skyldte Putin noget som helst. Eller sagt med andre ord, for at dække over de vedvarende påstande om indblanding?

Krim og Ukraine
Meeeen – nu er der kommet andre boller på suppen efter de to præsidenters nyelige møde, for Trump har meget travlt med af forklare, overfor den undrende presse, at “nu vi må se at komme videre” – og, “at de sanktioner ikke ligefrem gavner forholdet mellem de to supermagter” (læs, “så skide være med Krim og Ukraine”).

It’s payday Donald, for måske er der alligevel noget om den påståede indblanding i det amerikanske præsidentvalg fra russisk side – for alt har jo sin pris Mr. Trump, og jeg tror ikke på, at Putin er den, der giver længerevarende kredit!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til It’s payday Donald

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Du har sikkert ret-men der er INGEN af de 2 nævnte,har noget med tillid og troværdighed at gøre! Men det hører vi nok ikke mere om….

  2. Erik Krog skriver:

    Tror vist heller ikke jeg har skrevet noget om tillid og troværdighed i mit indlæg vedrørende d’herrer. Det er mig en gåde, at borgerne i USA har kunnet vælge det fjols til Donald Trump. I Rusland giver jeg ikke meget for deres “demokratiske” valg af en Præsident

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *