Nedrivningen af Slotsgården – så langt

Vejret var ikke det bedste her i eftermiddags, men jeg var alligevel nødt til, at tage en tur omkring Slotsgården ved Hammershus. For jeg tror ikke, at nedrivningen stopper, til jeg engang får tid og lyst til at tage et par billeder af nedrivningen.

 

 

 

 

 

 

 

For, som det nu ser ud til, skal vi ikke ret meget hen på måneden, før jeg ikke får meget med på bloggen i den henseende.


 

 

 

 

 


Netto

Det var det samme med den nye bygning af Netto i Allinge. Ingen tænkte videre over, at tage et par billeder af dette nye hjørne af Allinge – før bygningen stod færdig til åbningen tidligere på året.

Og så var det, at jeg fik en henvendelse, om de billeder jeg løbende havde taget – og lagt på bloggen. Så jo, i den henseende er der en del her på øen, der har lagt mærke til min blog.

Slotsgården
Men tilbage til nedrivningen, for jeg må indrømme, at det er noget af et trist syn, at se disse gode bygninger blive revet ned!

Jeg skal da heller ikke sige meget mere om den sag, men bare lade mine billeder tale for sig, og jeg tror på, at der er flere af mine læsere, der gør sine tanker om den beslutning for nedrivningen!

Men Hammershus får nok lov til at blive liggende, som vi plejer at se borgen – med mindre maskinerne fortsætter lidt længere op ad bakken?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *