DMI og deres forudsigelser

DMI har gjort det igen! Atter har DMI kommet med “bål og brand” i form af en vejrudsigelse, som denne gang lovede noget, der kunne minde om en mindre syndflod. Og på dagen, hvor vi her på Bornholm skulle indkassere 39 mm regn, kom nu meldingen om bare 3 mm regn!?!

Hvordan kan man tage så meget fejl?

Det er bare for nemt – og helt omkostningsfrit, at “forudsige vejret”, som afstedkommer Beredskabstjenesten indkalder ekstra mandskab med videre. Mange af DMI-meldinger minder en hel del om historien om “Ulven kommer”! Det er efterhånden meget svært at tro på vejrmeldingerne – for de er helt “hen i vejret”!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *