Asylansøgere hjem på ferie?!?

For mig lyder den overskrift helt galt. Hvordan kan man flygte fra sit hjemland på grund af krig, ufred og personligt forfølgelse – og så tage “hjem” igen på ferie, fra det land man har opnået asyl i?

Ikke desto mindre kan man praktisere denne trafik i næsten alle europæiske lande – dog ikke fra Østrig!

I Østrig har man lagt en hård kurs overfor dette uvæsen, for en asylansøger kan ikke betragtes at være i fare i sit hjemland, hvis disse kan rejse tilbage på et ferieophold – dette burde være logik for perlehøns? Men altså ikke i Danmark – og i en række andre europæiske lande!

Ingen asyl
Hvis dette bliver opdaget i Østrig, vil en asylansøger helt automatisk blive udelukket for at få asyl i landet, siger den konservative indenrigsminister Wolfgang Sobotka. Ingen kan kalde sig politisk forfulgt i hjemlandet, hvis man kan rejse tilbage på ferie!

Vi burde gøre det samme i Danmark!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *