Madkurven med på Teknisk Samling

Bornholms Tekniske Samling (BTS) rummer langt flere muligheder end “teknik”, for vi har alt fra knappenåle til en jagerbomber

– og så er det ikk’ engang løwn!

Madkurv
Ud over Danmarks største samling af sin art (tror jeg), så kan vi også byde på faciliteter, hvor vore besøgende kan spise deres medbragte mad ude i den unikke natur på Nordbornholm, hvor BTS har til huse.

Rundt om museet findes der store grønne arealer med bord/bænke arrangementer, så man kan sidde her i fredfyldte omgivelser.

Tag væk fra trafikken, og nyd naturen sammen i selskab med gode venner, familie – og en god medbragt frokost, og ikke mindst, en god oplevelse for alle 🙂

Kiosk
På BTS har vi også en kiosk, hvor der bl.a. kan købes øl og vand til yderst rimelige priser, ja, jeg tror ikke der er ret mange steder på Bornholm, hvor priserne er levere end i vor kiosk! Og så skal I lige have dette med i beregningen, vi har gratis kaffe og te til alle vore besøgende

Skattejagt
Vi kan i øvrigt byde på en skattejagt for børnene, hvor der udstedes et diplom med angivelse af point for udførelsen – samt, er der også en ekstra belønning, i forbindelsen af det antal point, der opnås i skattejagten.

Ud over skattejagten, så har vi også en legeplads for børnene inde på selve gårdspladsen.

Indendørs
Hvis vejret skulle vise sig fra den noget dårligere side (vi har altså også til tider regn på Solskinsøen), så er der plads indendørs til den medbragte madkurv.

Egentlig kan det godt undre mig, at der ikke er flere bornholmere, der benytter sig af dette tilbud, men måske ved de det ikke?!?

Museet
Som sagt, så kan vi byde på alt ligefra knappenåle til en jagerbomber. Knappenålene findes i udstillingen om kniplinger og vævning, hvor der også er en hel del symaskiner at se på.

Jagerbomberen er en Saab Dragen F 35, som er et rigtig spændende fly. Mange tror ikke, at det er tilladt at gå op i flyet, men det er tilladt – og hvem vil ikke have et billede hvor man sidder i cockpittet i sådan en jetjager? Dog – for der ER grænser – det er bestemt ikke tilladt at flyve med maskinen!

Grafisk og meget mere
hvis jeg skulle opremse alt det vi har på museets 4000 kvm store område, ville dette indlæg blive alt for lang – og så er der nok et par stykker, der er hoppet af inden afslutningen.

Så derfor, gør jer selv en tjeneste, brug en dag på Bornholms Tekniske Samling – med madkurv, familie og gode venner – og I vil få en rigtig god oplevelse.

Klik på billederne, og du får dem at se i en helt anden størrelse!

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *