Sverige ligger som de har redt

Hvis det undrer nogen, at Sverige har så mange voldelige islamister, så undrer det slet ikke mig – med alle de indvandrer, de uden betænkeligheder har åbnet deres land for, kan det kun gå én vej!

Det er det svenske sikkerheds politi, Säpo, der har udarbejdet en rapport om dette stigende problem i Sverige, et problem, der viser en forøgelse for hver år der går. Situationen har taget sådan et omfang, at den nu må betegnes som yderst alvorlig.

Malmø
Vi har læst og set på TV, at bare i Malmø er situationen til tider helt uden kontrol. Ud over de mange mord byen kan “byde på”, ser vi også billister blive beskudt på motorvejene omkring byen

Säpos nye rapport omhandler både personer, som sympatiserer med ekstremistiske og voldelige budskaber, samt personer, der hjælper radikale islamistgrupper med at rekruttere og indsamle penge.

Sverige har haft meget travlt med, at fremstå som de politiske korrekte, og denne opfattelse har de da også fået lov til at betale for. Man kan også blive så politisk korrekt, at det forlængst har overskredet grænsen til regulært dumhed. Er Sverige da det eneste land, der ikke har registreret, at Islam er den eneste religion, vi i vesten har problemer med?

En togkontrollør
En svensk togkontrollør var i gang med sit arbejde, da han bad en muslimsk kvinde om at vise sin billet. Nu var det lige det spørgsmål, der fik det hele til at eskalere. For, på en anden plads i toget sad en iransk mand, der følte sig stærkt krænket over den “nævenyttige” kontrollør.

Iraneren gik nærmest amok, da han beskyldte kontrolløren for racisme – ja, racisme! Manden mente, at kvinden allerede havde vist sin billet én gang tidligere – derfor måtte det være racisme!

Manden blev mere og mere ophidset, så de øvrige passagerer prøvede at dysse ham ned. Men lige meget hjalp det. Iraneren slog en mand i ansigtet og fremsagde dødstrusler overfor manden, der nu forsøgte at forsvare sig. Dette fik iraneren til at trække en stor kniv frem (hvem er det nu, der render rundt med store knive – og til hvilket formål?!?) Iraneren huggede kniven fire gange i den arme mand, så han blev livsfarligt såret.

En flygtning i nød
Iraneren havde fået et svensk statsborgerskab. En noget underlig måde at vise sin taknemmelighed på, for Sverige havde jo åbnet sit land for denne flygtning, en flygtning, der var i nød – eller hur?

En ting er helt sikkert, man giver ikke ukritisk så mange indvandrer indrejsetilladelse – bare for at være politisk korrekt – uden at det hævner sig på en eller anden måde. Sverige ligger som de har redt!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *