Folkemødet 2017

I morgen starter Folkemødet i Allinge. Hele Allinge er på den anden ende – for at sige det mildt. Lige fra Kæmpestranden, hvor Nordbornholms Røgeri holder til, og helt ud til Sandvig, samt langt oppe i Allinge, med Kirketorvet, er der telte/stande med alle mulige og umulige budskaber til den mange gæster de næste fire dage.

Om Folkemødet har nået sit maximale formåen, kan kun tiden vise, men for hvert år, har Folkemødet kun vokset sig større. Det sker også i år, hvor de mange politifolk har fået et helt hotelfartøj sejlet til Bornholm.

Terrormål?
Selvfølgelig vil sådan et arrangement, med så mange toppolitikere samlet på et sted, været et oplagt terrormål – hvilket vore medier, i tide og utide, har forklaret den undrende befolkning. For er det meningen, at de mange gæster skal føle frygt?

Nu tror jeg ikke, at der er noget at frygte i den henseende, da toppen af Bornholm, i de næste fire dage, vil være det mest sikre sted i hele Danmark – så mange politi- og sikkerhedsfolk er der nemlig samlet her.

Så, endnu engang – velkommen til Folkemødet 2017

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Folkemødet 2017

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Jeg mener, at det er gået”selvsving”i folkemødet! Hvad er der kommet ud af de sidste møder andet end at komme i fjernsynet! Især politikerne er blevet til”linselus”! Men det er jeg nok den eneste der mener!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *