Trolling Master Bornholm 2017

Så er bare en lille måneds tid til, at årets Trolling Master Bornholm igen er at finde på programmet i Tejn. Egentlig har vi ikke ret mange arrangementer her i Tejn, men årets fiskekonkurrence er absolut årets begivenhed!

Alle lande omkring Østersøen er mere eller mindre repræsenteret i TV 2 Bornholms store arrangement, der hvert år fylder Tejn havn med både i alle mulige størrelse – og ikke mindst, en masse glade mennesker.

Norge kan vi slet ikke undvære i dette game, da de norske deltagere altid står for den bedste underholdning, for et eller andet sted forventer vi alle noget fra den “kant” – og de skuffer aldrig. Det ender som regel altid med, at der bliver indgået et nærmest aftalt væddemål mellem TV 2’s Peter Tanev og en norsk deltager, hvor taberen må en tur i havnen.

4 dage i Tejn
Det er 13. gang stævnet afholdes, og de fire dage arrangementer varer i år er fra den 26. til den 29. april, hvor vejret kan byde på lidt af hvert – for vi er jo i april måned.

Som jeg husker alle de øvrige arrangementer, så er solskinstimerne i klart overtal, men vi ligger jo lige midt i Østersøen, hvor blæsten meget tit er dominerende, så der har været aflyste dage, hvor det har været for farligt at gå på havet.

Men – kom til Tejn, hvor byfest, havnefest og fiskerstævne er i et. Der er præmier for 237.000 kr, hvoraf fiskeren, med den største laks, løber med 85.000 kr. Mange af Tejn og Sandkås’ indbyggere er helt oppe på “mærkerne”, sammen med næsten 1000 fiskere og deres supportere.

Mere en 350 både står startklare på havnen onsdag den 26. april kl. 12:00, hvor starten bliver skudt i gang fra ydermolen. Et helt fantastisk syn, der skal opleves.

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Trolling Master Bornholm 2017

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Utroligt at i er i stand til, at få så stort arrangement på benene-igen! Glæder mig til at se dine billeder-.gerne med “skibe”!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *