Nye gebyrer i vente?

De sidste meldinger om pengehvidvaskning af milliarder, bl.a. fra det kriminelle Rusland og ditto Baltikum, gennem storbankerne Nordea og Danske Bank, kan godt få mig til at frygte nye gebyrer til de to bankers kunder. Og hvordan så det?

Bøder og gebyrer
Jeg tænker på den situation, som de to banker har bragt sig selv i, for det er jo ikke første gang disse to banker får en sådan beskyldning på nakken. Denne sag er så grel, at det sagtens kan udløse en kæmpe bøde – og hvem skal så betale den bøde? Det er lige her jeg tænker på nye gebyrer gebyrforhøjelser, for der er vel kun kunderne til at tørre sådan en sag af på?

Ansvar
Det er jo ikke kunderne, der er skyld i denne sag, men udelukkende de ansvarlige i bankerne, så måske er der et par stykker, der får “lov” til at finde sig et andet arbejde, selvfølgelig mod et klækkeligt gyldent håndtryk i milionklassen, pension og meget mere af samme skuffe.

Det er jo ikke ligefrem det, der får ens retsfølelse op i det højeste gear – men lad os nu se hvad der sker i sagen?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *