I Allinge i går

Jeg var et tur i Allinge i går – øh, det var jeg forresten også i dag, hvor vi havde generalforsamling i Bornholms Tekniske Samling, men nu drejer det sig om dagen i går.

Nede ved havnen
Da jeg havde et mindre ærinde i midtbyen, tog jeg lige en smut forbi byggeriet ved havnen, for at følge lidt op på min billedserie af det nye Netto – for det går godt nok stærkt her ved havnen, og det giver allerede nu en fornemmelse af et noget andet look, end det vi har været vidne til gennem mange år. Og det kan vi nok ikke være helt utilfreds med!

Billedserie
Som man kan se på billedserien, så er der snart lagt tag på hele den store bygning, hvilket kun har tage en uge med tagspær og tagdækning – men egentlig vil jeg bare lade billederne tale for sig selv, så kan læseren selv danne sig et indtryk af byggeriets omfang.

Foto og ©: Erik krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *