Mangel på P-pladser ved Bornholms Hospital

Der ER stor mangel på parkeringspladser ved Bornholms Hospital!

I dag var jeg til øjenscreening vedrørende min diabetes, hvilket jeg gør mindst én gang om året. Hvis jeg har øjenforandringer i mine blodkar, bliver jeg kaldt til screening to gange om året, så man hele tiden har fod på udviklingen om, hvornår man skal skride til et indgreb.

Godt så langt. Jeg ankom til Hospitalet – i god tid – for at finde en P-plads, men det var helt umuligt i dag. Alt var optaget. Ja, selv hvor man normalt ikke må parkere, var der biler. Alt friareal omkring Hospitalet og BRK var opbrugt. Jeg måtte parkere på noget, der lignede en form for byggeplads, og så håbe på, at jeg ikke holdt i vejen for et eller andet, der skulle have adgang til pladsen! Herefter var det på gåben hen mod Hospitalet.

Ingen løsning
Naturligvis sagde jeg det til sygeplejersken om problemet med parkeringen, hvilket slet ikke var en nyhed for hende – men hun gik videre med min oplysning. Men det haster med en løsning på problemet, for den “løsning” jeg fandt, er bestemt ikke nogen holdbar løsning.

Foto: Erik Rudolf, ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *