Mange kommentarer

I de sidste to måneder har jeg modtaget en hel del positive kommentarer (på engelsk), for det jeg skriver og viser på min blog. Det er jeg selvfølgelig glad for, men alle disse tilkendegivelser kommer meget pludselig, så derfor tænker jeg mig lige en ekstra gang om for en godkendelse.

Iraq
Da jeg skrev om min gamle hjemmeværnskammerat, Henrik Kokborgs arbejde i flygtningelejrene i Iraq, fik jeg en hel del kommentarer, som der overhovedet ikke var nogen mening i – nærmest tværtimod.

Da disse mange mærkelige forstyrrende kommentarer aftog, som jeg ikke godkendte på bloggen, begyndte kommentarerne med de mange roser til min blog. Et eller andet sted tror jeg, at der er en forbindelse mellem disse to meget forskellige kommentarer.

Godkendelse eller ej
Når jeg først har godkendt en persons kommentarer, så kan han/hun uhindret skrive kommentarer på bloggen – indtil jeg blokerer dem, men så er skaden sket. Derfor er jeg meget påpasselig med, at godkende de kommentarer der kommer ind.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *