Glædelig jul

IMG_6849aÅret 2016, kort beskrevet, har budt på lidt af hvert, hvilket betyder glæder, sorger og svære bekymringer. I starten af året havde vi fornøjelsen af, at have besøg af vort ældste barnebarn fra Norge, som berigede os ved sin tilstedeværelse i en måned, inden det atter gik tilbage til Norge.

IMG_7026aI Påsken kom vor datter Lene med børn, som igen deltog i halmlabyrinten i Gudhjem, samt i påskeægjagten, der endte med to fundne æg. Også Randi og Asta kom på besøg, hvor Asta blev lidt længere ved os.

JetteVenner
Vi fik også besøg af vore gamle venner fra Kgs. Lyngby, hvilket er blevet til en fast tradition – men med til traditionerne hører efterhånden også Alice og Joel, som er kædet sammen med Handicap Tour de Bornholm – og en tur på Bryghuset.

Jette
Og en nyhed i år, var, at vi fik besøg af en gammel veninde, Jette, som jeg ikke havde set i 50 år. Vi aftalte at mødes på Nordbornholms Røgeri, som vi holder rigtig meget af, og som jeg altid varmt anbefaler. Det blev et godt gensyn med Jette og hendes mand, Karlo.

“Krimi Bent”
Vor gamle ven i Rønne, den tidligere kriminalbetjent, Bent Pedersen, gik hen og døde i sommer, ca. en måned efter vi havde fejret hans 85 års dag.

erik-grethe_cBornholm Rundt
Så var der mine mange cykelture, hvor jeg fik besøg af en gammel kollega, Søren Fisker, fra det jyske. Vi deltog sammen i motionscykelløbet Nordbornholm Rundt.

Og nu vi taler om motionscykelløb, så var der lige Bornholm Rundt, som jeg kørte sammen med Grethe Pihl, en gæv pige fra Klemensker, der bare kan det der med at cykle.

Den sidste del af året har ikke været det, der normalt ligger op til julehygge – nærmest tværtimod. Den del håber jeg vi får styr på først i det nye år.

ho-ho-ho-1918802_960_720Glædelig jul
Men om alting er, så er vi nået frem til juleaftensdag, og jeg vil ønske alle mine læsere på bloggen en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår – her fra bloggeren i Tejn på Bornholm.

Foto: Erik Krog og “Viking”, ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

6 kommentarer til Glædelig jul

 1. Henning Gram skriver:

  Glædelig Jul til dig og Familien, og tak for gode Face Book stunder, og horisontudvidende Blog indlæg fra dig.

  • Erik Krog skriver:

   Tak Henning – jeg ærgrer mig stadig over, at vi ikke lærte hinanden bedre at kende, dengang vi var genboer, for jeg er sikker på, at det kunne have været et meget langt venskab

 2. John Grønbæk Jakobsen skriver:

  Gamle Jas!
  Igen et godt””klip”af hvad der forgår på øen! Tak for året og gode meningsudvekslinger og iøvrigt en hilsen til “fruen”,som jeg nok er nød til at kontakte i fremtiden om en person jeg mangler oplysninger om!
  Så glædelig jul og et lykkebringende nytår ønskes i af de”2″i Odder.

 3. Erik Krog skriver:

  Tak for ordene John – måske kommer vi snart til Odder på besøg 😉

 4. Inge lise skriver:

  Også glædelig Jul og godt Nytår her fra Ojjer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *