Otto og en Verdensmester

Lige for tiden har vi vort barnebarn, Otto, på juleferie her i Tejn på Bornholm. Otto dyrker teakwondo i Elverum i Norge, og lige netop den aktivitet havde vi ikke med i tankerne, da vi pakkede Otto’s kuffert til rejsen.

lis_borring_og_otto_191216_01Lis Borring
Men – hvem tænker da også teakwondo midt i en juleferie? Men det gjorde Otto’s mor, Randi, da hun kom i tanke om, at i Rønne havde vi en vaskeægte Verdensmester i den sportsgren ved Lis Borring – og hende måtte Otto da møde!

_mg_1278a


Mexico 2014
Det var i VM Poomse 2014 i Mexico, at Danmark fik sin Verdensmester i teakwondo i 65+ klassen, ved Lis Borring – der altså bor i Rønne på Bornholm. og det var hende Randi havde i tankerne om, at hendes søn, Otto, skulle møde.

Til Rønne
Randi tog kontakt til Lis Borring, der kunne meddele, at klubben i Rønne havde sin sidste træningsaften, inden juleferien, mandag den 19. december.

otto_10Den bornholmske Verdensmester var helt med på ideen om, at Otto dukkede op til træningen, samt skulle hun nok finde en dragt, med tilhørende bælte, til knejten, så han blev fuldt reglementeret påklædt som de øvrige medlemmer af klubben. Dog kunne han ikke stille op med sit logo fra Elverum, men det var kunne en detalje, der var til at komme over.

otto_8Jeg bevæbnede mig med mine kameraer, og da vi ankom til Østre Skole i Rønne, spurgte jeg om lov til, at skrive om seancen på min blog. Denne tilladelse blev givet uden nogen form for indvendinger.

Bare ti år
Selv om Otte er ret høj af sin alder, så er han altså kun ti år, så der er endnu en del at leve op til – men det skal nok komme, for Otto er ikke lige den der springer træningen over i Elverum.

Elverum teakwondo
Jeg er selv kommet en del i Elverum teakwondo, men det er mest som tilskuer ved Otto’s træningsaftener, eller også har jeg anvendt klubbens spinningscykel (de har kun den ene) til ikke at komme helt ud af form.

otto_3Lis Borring vil sende mig et skriv med sin autograf, et skriv til Otto om deres møde i Rønne. Så vil jeg tilføje et billede og sætte det i en ramme til minde om dette møde – og naturligvis skal Elverum teakwondo også have et billede på opslagstavlen af mødet i Rønne.

otto_5

 

 

 

Mens jeg sad og så på træningen, delte jeg min tilskuerplads med en ung mor fra Amager, der havde sin lille søn med til træningen. Da hun hørte, at jeg havde kørt mit første cykelløb på Bornholm i 1961, blev det medtaget med et “Tak for karfe” (kaffe udtales sådan i København), “det er lang tid før jeg blev født”. På den anden side, så er jeg jo også 72 år 😉

Stor tak til Lis Borring, for, at tage så godt imod os i Rønne. Otto var meget stolt over at møde en Verdensmester.

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *