Jul – uden det kristne budskab

Ja, ro på nu, det er ikke just således, at jeg er en af de mest trofaste i kirken, for jeg kan slet ikke forstå, at religion skal have så meget at sige i et moderne samfund. Selv om jeg stadig er medlem af folkekirken, så kan min tro ligge på et meget lille sted, for efter min mening, så er religion kun opfundet for, at få magt over mennesket – og intet andet!

erik-krogNår det så er sagt, kan det alligevel godt undre mig, at julen er blevet til det, det nu engang har udviklet sig til – nisser, julemænd, hvid jul, amerikanske julesange/melodier, gaver, mad, julefrokoster og meget mere i den genre – men intet om det kristne budskab, der egentlig er det vi fejrer – Jesu fødsel!

Måske er der nogen derude, der kan forklare mig, hvorfor det er blevet til det, det nu engang er blevet til?

Foto: Erik Rudolf ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *