Tilbage igen

wp_20161125_15_40_45_a

Så er jeg tilbage på bloggen igen – som i mellemtiden er fyldt 5 år.

Jeg har været 3 uger i Norge – dog ikke på ferie.

wp_20161211_15_30_52_pro_a

Flere af mine læsere har været bekymret for mig, da det er meget usædvanligt, at jeg ikke skriver på min blog i så lang tid, hvilket jeg må give den helt ret i. Men, – jeg havde heller ikke min computer med mig, dog havde dette heller ikke kunne udløse nogle indlæg, da jeg har været optaget af noget helt andet, der krævede min fulde opmærksomhed.

wp_20161204_15_22_44_pro_aVejret i Norge
Vejret i Norge var en del koldere end på Bornholm – og så var der også en del sne i den sidste uge af mit ophold. Den sidste dag havde vi 16 graders frost om morgenen, hvor der blev lovet op til 25 minusgrader den følgende dag – da var jeg heldigvis rejst syd på igen.

Mange steder i Norge blev der rapporteret om stort snefald, dog havde vi et rimeligt snefald, der ikke gav de store trafikale problemer ned til lufthavnen i Oslo. Men flere gange blev himlen over Elverum beriget med mange flotte farver – som I kan se på mine billeder.

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Tilbage igen

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Velkommen tilbage-tak for de flotte billeder-venter i spænding på de næste”udladninger!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *