Hovedrengøring i DF?

Det ser ud til, at ikke alle skeletter er kommet ud af skabene med hensyn til aktiviteterne i de to fonde “Meld og Feld”, der bl.a. er skabt af EU-parlamentsmedlemmet Morten Messerschmidt (DF).

dfKuglepenne
En af sagerne er af de “Meld” bestilte 70.000 kuglepenne i Polen, kuglepenne, som ingen har set skyggen af?!?

Hverken EU-gruppeformand, Anders Vistisen (DF), eller tidligere Meld- og DF-medlem, Rikke Karlsson, har set noget til dem. Noget tyder da også på, at en del af pengene, for betalingen af de forsvundne kuglepenne, kan være havnet hos Melds tidligere præsident, Jacek Wlosowicz’ parti – et søsterparti til DF.

Skandalen ruller noget videre i sagen for Jacek Wlosowicz’ parti, som jeg læser det i dagspressen. For partiet har, af flere omveje, fået tilført andre midler af EU-skatteydernes penge, med lidt hjælp fra DF’s omtalte EU-fonde!

Så når Folketingets Formand, Pia Kjærsgaard (DF), kalder EU for en rotterede, må det lige tilføjes, at DF gør sit til, at holde gang i denne rotterede.

peter-skaarupSidste skandale
Ja, nu skriver jeg godt nok “sidste skandale” i overskriften, men det er ud fra den sidste kendte skandale, for det vil undre mig meget, om der ikke dukker endnu flere op.

Også et sommergruppemøde i Skagen hører med ind under de tvivlsomme arrangementer, der skulle komme under et EU-regi, og derfor være omfattet af et tilskud fra EU-kassen, – idet EU-emner, som Schengen og social dumping, skulle figurere på arrangementets dagsorden. Derimod så mødet ud til, at komme ind under sommerunderholdning med strand og bold, som de største aktiviteter for det 2-dags program for de medvirkende.

Dansk Folkeparti har da også valgt, at betale de Kr. 98.000,- tilbage til EU, som de uretmæssig har fået udbetalt til deres sommerarrangement i Skagen!

df_1Ledelsen må have vidst besked!
Efterhånden står det så klart, at alle i Dansk Folkeparti’s ledelse, og dermed også formanden, Kristian Thulesen Dahl, ikke er helt uden skyld i udviklingen med Morten Messerschmidt’s ” to EU-fonde, Meld og Feld.

Ingen i DF-toppen gad overhovedet høre efter deres tidligere EU-Parlamentsmedlem, Rikke Karlsson, og nu tidligere DF-medlem, da hun henvendte sig til partitoppen om problemet med de to EU-fonde!

Kristian Thulesen Dahl har udtalt, at nu måtte de “rydde op” og få styr på, hvad der er op og med i sagen – og så tage den derfra! For mig lyder det nærmest, at det trækker op til en kraftig hovedrengøring i DF, hvor personer som Morten Messerschmidt’s dage et talte – og så er der lige Søren Espersen’s (DF) mange søforklaringer på, hvordan han er havnet som vicepræsident i de to fonde?!?

Og måske ville det også være på sin plads med en undskyldning til Rikke Karlsson – fra hele DF’s ledelse?

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *