Beredskabsstyrelsen på øvelse

img_0784aEt lille ærinde omkring havnen i dag, resulterede i nogle billeder af Beredskabsstyrelsen, der havde været en tur på havet i deres specialbygget båd.

img_0792a

 
Da jeg har haft mit virke indenfor forsvaret i en del år, ved jeg, at øvelser er meget vigtigt for at kunne løse de opgaver, der er pålagt os i en eller anden tænkt sammenhæng.

img_0785a

Civilforsvaret
Beredskabsstyrelsen, som i de gode gamle dage bar navnet Civilforsvaret, ligger som bekendt i Allinge.

img_0787a

På flere af mine træningsture har jeg mange gange mødt deres store biler på de bornholmske landeveje, og ligeledes er det mere reglen, at jeg møder mange af de indkaldte på løbeture på ruten omkring arealet ved Beredskabsstyrelsen i Allinge.

img_0793a
Også på deres øvelsesområde i Allinge er jeg stødt på dem, men som bekendt cykler jeg også en del på de kanter.

Min oplevelse, af den smule jeg var vidne til i deres øvelse i dag, var, at de unge mennesker kunne deres kram. Alle kendte deres opgave, så der var ingen slendrian i, at få båden op af vandet på traileren. Herefter var der bare det praktiske med at sikre båden til den videre kørsel hjem til Allinge.

Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *