Bjarne Riis’ cykelhold og doping

Aarh-Kbh_aBjarne Riis og Lars Seier Christensen (Saxo Bank), har sammen købt sig ind i cykelholdet  Team Virtu Pro-Veloconcept og kvindeholdet Team BMS Birn. Som jeg ser det, kan dette kun blive til gavn for dansk cykelsport, som siden Bjarne Riis’ salg af TeamSaxo Bank Tinkoff, til den russiske rigmand Oleg Tinkov, har manglet i internationalt cykelsport!

Efter dette års verdensmesterskab kan vi i Danmark konstatere, at det vrimler med danske talenter på verdensplan – men vi mangler stadig et cykelhold i denne kategori, og det er her Bjarne Riis og Lars Seier kan bidrage med deres viden og økonomi.

Doping
Det er en kendt sag, at Bjarne Riis har taget doping – men det er han bestemt ikke ene om i dansk cykelsport. De ryttere, vi pt. kender til at have indrømmet brug af doping, kan jeg læse på TV 2’s hjemmeside, at det tæller navne som Per Pedersen, Brian Holm, Jesper Skibby, Bo Hamburger, Søren Lilholt,  Michael Kyneb, Michael Rasmussen, Rolf Sørensen, Nicki Sørensen og Frank Høj.

Flere af disse tidligere ryttere har en eller anden ledende stilling indenfor cykelsporten, nationalt eller internationalt – men den eneste Dansk Idrætsforbund (DIF) himler op om, er Bjarne Riis?!?

Jesper Worre
Det er også en kendt sag, at Jesper Worre (som forøvrigt ikke et med på TV 2-listen?!?),  tidligere direktør for Danmarks Cykle Union (DCU), og siden 1997 løbsdirektør for Post Danmark, er dømt for dopingmisbrug to gange. Man han får lov til, at sidde uberørt i sin stilling. Hvorfor?

Hykleri
Når vi så læser om, at DIF udfører et sandt korstog imod Bjarne Riis, får det tankerne hen på hykleri – eller har DIF en helt anden skjult dagsorden imod Bjarne Riis og Lars Seier?

Foto: Carl-Johan Bjarnvig ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *