DF og ytringsfrihed

Dansk Folkeparti (DF) langer ud efter de kritikere, der bebrejder Pia Kjærsgaards udtryk i DR’s udsendelse med Clement Kjersgaard, hvor den tidligere DF-formand, og nuværende formand for Folketinget, kaldte EU-parlamentet for en “rotterede”.

Naturligvis har omtalte Pia Kjærsgaard sin ytringsfrihed – det har vi alle, men vi har denne ytringsfrihed under ansvar. Nu står der intet i grundloven om “værdighed” i forbindelse med denne ytringsfrihed (§ 77), men et eller andet sted forventer de fleste, at en person, med Pia’s CV, burde indebære en vis værdighed – men det er altså ikke tilfælde!

Kristian Thulesen Dahl (DF)
DF’s formand, Kristian Thulesen Dahl, udtaler i den forbindelse, at det er slet ikke i orden, når bl.a. Venstre og Socialdemokraterne langer ud efter Pia Kjærsgaards betegnelse af EU som en “rotterede” – og fortsætter: “Det er usmageligt, som de andre partier vil nedkæmpe Pia Kjærsgaards ytringsfrihed! Fordi Pia Kjærsgaard er formand for Folketinget, prøver de at stoppe hendes mulighed for at sige sin mening om eksempelvis EU.”

Okay – jeg tror vi nu har forstået tonen og værdigheden i DF.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *