Billeder fra Trolling Master Bornholm

IMG_7192aJeg har samlet lidt billeder fra de tre første dage af Trolling Master Bornholm 2016, hvor der i går blev sat rekord for dette års fangst med en laks på over 20 kg.

IMG_7162cFinland i front
Det er også blevet dagen, hvor de finske fiskere fik vist deres værd – men alt kan ændres i dag, hvor det er den sidste konkurrencedag.

IMG_7157b

Koldt vejr
Hvor resten af landet har haft nattefrost, så er Bornholm blevet forskånet for vintervejret under dette arrangement.

Dog har temperaturen været så langt nede, at det har føltes meget koldt på grund af det noget blæsende vejr vi næsten altid har på disse kanter. Det bliver der lavet op på i dag, hvor vi er lovet temperaturer på op til 15 graders varme.

IMG_7175a Hygge på kajen
Noget der har været et gennemgående tema i alle de trollinger, som TV 2 har arrangeret, er den stemning, der hersker på havnen og i bådene.

Vi hører da også fra de mange fiskere, at de nærmest kun lever én uge om året – og det er her i Tejn, de næste 51 uger er ventetid!
IMG_7198a

De meget store laks
De første par dage blev der ikke fanget de helt store laks. Bevares, laks på 11 kg og op til de 15 kg er bestemt ikke sardiner, men det alle går og venter på, er, at der bliver landet en laks på over de 20 kg – og det skete som nævnt først i går!

IMG_7202a

Men se lige på billedet til venstre. En stolt kvinde med sin fangst – et billede der siger alt om lykke i denne konkurrence.

Og når vi så går ned til næste billede, ser vi fiskere i færd med at tage en selfie i situationen.

Alt i alt billeder der fortæller meget mere end jeg kan strikke sammen i ord.IMG_7215a

 

Dagen i går
Min dag i går gik mere på at fange nogle motiver på havet, og når jeg ikke har en båd, måtte jeg ty til de alternativer jeg kunne finde i landskabet.

IMG_7230a

Jeg gik ud på ydermolen for at tage billeder af bådene. Men jeg fandt også en brugbar sted i Sandkås, hvor jeg fik den nordjyske båd, “Jaws” i søgeren. Det var netop på “Jaws” den største laks blev fanget den første dag, men den blev også bedste båd på dagen. Dette er ikke sket før for samme båd på første dag!

IMG_7200a

 Foto og ©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Billeder fra Trolling Master Bornholm

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Herlige billeder både med “skibe”og en fisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *