Besøgende på den gamle blog

Min gamle blog, som jeg droppede på grund af cookies, eksisterer stadig, og bliver da også besøgt af og til, mens min nye blog bliver besøgt ekstra meget – og langt mere end den gamle blog kunne trække!

GydeFor en uge siden
Fra den 22. april til den 25. april gik mine læsere på min gamle blog helt amok. I det tidsrum havde jeg 3600 besøgende på alene én side – om Færøerne!

To tredjedele af de besøgende var fra Færøerne, og den sidste tredjedel fra Danmark – på omtalte side. Det er 4½ år siden jeg skrev siden om Færøerne, så dette kom i den grad bag på mig, da det samlede besøg på siden, i de 4½ år, er på 4400.

Jeg har ikke fundet ud af hvorfor, men måske kommer der en forklaring en dag?

 Foto og ©: Erik Krog (fra Tórshavn)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *