Forår og Trolling

IMG_7073aForår og Trolling Master Bornholm i Tejn hører efterhånden lige så meget sammen som salt og peber.

På havnen i Tejn er der i øjeblikket travlhed for at gøre klar til årets Trolling Master, og selv om det kolde vejr ikke rigtig vil slippe os, så vil foråret og skovbundens anemoner noget helt andet, for foråret er over os!

På cykelturen i dag kunne jeg rigtig fornemme foråret. Ikke at bøgen er sprunget ud endnu – for det er den ikke her på Nordlandet, men skovbunden vrimler med anemoner og ramsløg, som også står på spring med den meget kendte blomst.

Ramsløg
Det varer ikke længe, før hele Døndalen har den duft af en blanding af purløg og hvidløg, for hele skovbunden i Døndalen er dækket af ramsløg – og for hvert år, bliver der flere og flere af denne eftertragtede krydderiplante.

IMG_7076aTejn Havn
På havnen i Tejn har TV 2 Bornholm travlt med at gøre klar til årets Trolling Master, som arrangeres i tidsrummet fra den 27. til den 30. april.

En af de nye ting jeg fik øje på, er denne container med vinduer og glasdøre, som er opstillet i forbindelse med det arrangement, som TV 2 Bornholm benytter. Det bliver spændende at se, hvilken aktivitet der skal være der?

IMG_7080aRensebordene
Bordene, til rensning af de fangne laks, er allerede sat op lige ud til havnen. Så er de lokale måger garanteret lidt føde i de fire dage arrangementet varer.

Men også vor lokale Brugs vil kunne mærke disse omtalte fire dage, da fiskerne står meget tidligt op – og de skal jo også fodres!

IMG_7078aTrawler
Selv om det meste af havnen var blevet ryddet til Trolling Master Bornholm, så der alligevel sluppet en svensk trawler ind i havnen.

Trawleren skulle sikkert have nyt udstyr til deres fiskeri i Østersøen, så alt i alt var der en del aktivitet på havnen i dag.

Joh, foråret er kommet til Bornholm 🙂

Foto: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *