“Flygtninge” optager pladsen for andre flygtninge

Når vi kommer ud for, at vore medmennesker må flygte fra deres hjemlande, er der slet ingen tvivl om, at vi skal hjælpe dem – så længe der er ufred i de lande, de er flygtet fra. Dette kan slet ikke diskuteres fra min side.

Vi har efterhånden en del eksempler på, at vi huser “flygtninge” – der tager hjem på ferie!?! Nu er det, at vi kommer ud for, at disse omtalte “flygtninge” bør tage hjem igen – ikke kun på ferie, men helt tilbage igen til deres gamle hjemland! For når man kan tage på ferie til de gamle græsgange, så er der en del, der tyder på, at det de er flygtet fra, ikke mere er et problem.

Der er ligeledes også det aspekt i sagen, at der er andre flygtninge, der trænger sig på. Og her taler vi om flygtninge, der ikke bare kan tage på ferie i deres hjemland, da der stadig er krig og ufred i landet.

Derfor forventer jeg, at der, om noget, må være en stor forståelse fra tidligere flygtninge, for, at disse tager hjem igen, for at give pladsen til andre, der nu er i deres tidligere situation!

Emigranter
Så er der alle de “bekvemmelighedsflygtninge”, der ene og alene kommer her, for at have et stort sugerør i vor Stats- og kommunale kasser. Disse skal naturligvis sendes retur til de lande, hvor de kommer fra. Det kan ikke være rigtigt, at vi skal føde på mennesker, som aldrig har bidraget til vort samfund, mens vi har gamle og syge, på grund af nævnte situation, må undvære den fornødne hjælp til et værdigt liv!

Skattesvindlere
Når det så er skrevet, kan det godt undre mig, at vi “seriøst?” taler om, at sænke skatten for borgere med store indtægter. Er der ikke noget med “de største skuldre osv.”? Her har regeringen i stedet travlt med, at plyndre de som intet har, mens nasserne tager ophold i skattely. Samtidig udbetaler man “overskydende skat” på milliarder af kroner, til svindlere i udlandet – helt uden at undersøge, om der er hold i kravet!?!

Hvordan syntes I selv det går?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til “Flygtninge” optager pladsen for andre flygtninge

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Vi er helt enige,men jeg er bange for at der sker for lidt! Jeg venter stadig på, at der bliver offentliggjort nogle navne på”skatteflygtninge”!
    At flygtninge tager på”ferie”i deres “gamle hjemland”er for mig helt uforståeligt, at udrejsemyndighederne ikke under sig! Jeg forstår det ikke-for der er da stadig”paskontrol”på udrejser!

  2. Erik Krog skriver:

    Når de flygtninge, som vi har givet ophold, på grund af krigstilstande i deres hjemlande, tager hjem på ferie, til de lande de er flygtet fra – så skal de ikke komme tilbage til Danmark, for så har situationen ændret sig, og de er ikke længere flygtninge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *