Førstehjælpskursus

IMG_7053aI forlængelse med vort kursus som trafikofficial, gennemførte vi kursister det obligatoriske førstehjælpskursus, som var den sidste del i kursusforløbet. Herefter er vi klar (20 kursister) til at sende på landevejen under de bornholmske cykelløb.

Slagteriet
Kurset blev afhold på slagteriet i Rønne, og det var hyggeligt igen at hilse kursisterne, selv om jeg kender de fleste fra diverse cykelløb.

Jeg har det altid med, at møde meget tidligt, hvilket jeg også gjorde denne gang. Naturligvis render jeg så ind i lidt frivilligt arbejde inden de øvrige kommer, men det er en del af charmen ved at komme tidligt.

Færdselsloven og DCU
Det er også først nu, at vi opfylder færdselsloven og DCU’s krav om uddannede trafikofficial under cykelløb. Indtil nu har vi ladet lovkrav været lovkrav, for ellers har vi ikke kunnet arrangere cykelløb på Bornholm – men helt lovligt har det nu ikke altid været!

Nu skal der dertil siges, at vi er mange, der har flere år på bagen i, at stå med flag på landevejen, og i den forbindelse har vi også lænet os op af andre uddannelser, der kommer meget tæt på nævnte, men takket været Anders Cort, har vi nu gennemført lovkravet, og så kan de bare komme an med de større løb på Bornholm. Vi er klar.

Post cup_6Paris-Roubaix
Det eneste gale ved datoen var, at der blev kørt Paris-Roubaix samme dag, og Anders Cort havde knejten, Magnus, med i løbet.

Okay, der er noget, der hedder computere, internet osv. så vi var en del der forsøgte at holde styr med stillingen. Vi kunne dog konstatere, at Magnus Cort gjorde Bornholm ære – og Anders var selvfølgelig stolt som en pave. Det var Anders ikke ene om. Billedet er dog fra Post Cup her på Bornholm, hvor Magnus har trukket hele feltet ud på toppen af Kjelsebybakken.

Foto: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *