Rapport fra en tysk ejendomsmægler

Jeg véd udmærket godt, at man ikke skal tro på alt, hvad der står i aviserne – og af og til, har de elektroniske medier også deres problem med sandheden, da det kan knibe med en bekræftelse fra de relevante kilder.

Alligevel vil jeg kommentere en artikel fra Den Korte Avis, for hvis det jeg har læst, kan holde vand, så er vi efterhånden så langt ud, at et tilbagetog nærmest er umuligt.

Historien kort:

En tysk kvindelig ejendomsmægler fik en henvendelse vedrørende en 4-værelses lejlighed, som var blevet annonceret af mægleren. 

Den interesserede køber talte et gebrokkent tysk, men lod forstå, at det drejede sig om en syrisk familie på seks personer – en populær vending, der bliver anvendt af migranterne, da de mener dette giver dem større chance for et boligkøb.

Stemningen på kogepunktet

Da ejendomsmægleren mødtes med familien og mellemmanden foran ejendommen, var stemningen allerede højspændt fra mødets start, da de potentielle kunder slet ville ikke give den kvindelige ejendomsmægler hånden til hilsen. 

Den lille familie bestod af to mænd i 30’erne, en tilhyllet kvinde, som selvfølgelig ikke kunne alders bestemmes, samt tre børn. Lige så snart de tre mænd (mellemmanden og de to fra familien) så den kvindelige ejendomsmægler, gik der ” hul på bylden”, og en heftig diskussion tog sin begyndelse. 

Mellemmanden meddelte, at der slet ikke kunne blive tale om en besigtigelse og ejendommen, idet ejendomsmægleren jo var en kvinde, og ikke nok med det, hun var også en blond en af slagsen – og “det værste” af det hele, var, at omtalte kvinde havde set mændene i øjnene!?! Kvinden havde bare at sørge for, at der blev sendt en mand i hendes sted! 

Kvinden var naturligvis dybt rystet over denne meget kontante udmeldelse! Hun ville gerne hjælpe familien, men blev sendt væk som en uønsket person – i sit eget land!

Facebook

Om aftenen lagde ejendomsmægleren sin oplevelse ud på facebook, men det kom der bestemt ikke noget godt ud af, da hun blev overfuset af “politisk korrekte tyskere”, da de mente hun førte valgkamp på sagen, idet hun er et aktivt medlem af regeringspartiet CDU. 

Kvinden blev udsat for at blive kaldt for en “Naziso” – og for at det ikke skulle være løgn, så kom der lige et par mordtrusler med i købet.

Flygtninge er gæster

Det kan slet ikke passe, at landet som modtager flygtninge/migranter, skal finde sig i det beskrevne – hvis situationen altså skal stå for troende. Det er flygtninge/migranter, der er gæster i landet, gæster der skal integreres i et vestligt samfund – ikke omvendt! Jeg har selv et familiemedlem (barn), der er blevet forulempet i skolen – kun fordi han er hvid!

Jeg har før omtalt/skrevet en udtalelse af den tidligere australske Premierminister, Julia Gillard, men udtalelsen ser stadig ud til, at være lige aktuel:

“Dette er vor nation, vort land og vi har vor måde at leve på. Vi vil gerne give alle indvandrere muligheden til at nyde godt af dette. Men dersom du er en indvandrer der klager, bedrager og klager over vort flag, vor ed, vor tro eller vor måde at leve på, vil jeg på det stærkeste opfordre dig til, at du benytter dig af en anden rettighed – hvilket er retten til at forlade landet.”

Jeg kan ikke have respekt for mennesker, som ikke har nogen som helst respekt for det land, som yder dem beskyttelse og trykhed, for de rædsler de er flygtet fra!

Helt ærlig – hvad vil de så her?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *