Stop dog det klynkeri

Det er bare for meget med den vedvarende debat for udflytningen af Statens arbejdspladser til provinsen. Det er jo kun det, som hele det private arbejdsmarked altid har måttet leve med – og jeg har aldrig hørt en statsansat beklage sig over den form arbejdsmarkedpolitik?

En mail fra Jylland

I dag fik jeg en mail fra det midt jyske, der stod bl.a.: “Kjøwnehavnerne har lige læst, at de har behov for krisehjælp, fordi deres arbejdspladser ud flyttes! Hvad med langturschauffører, forsvaret, slagteriarbejderne og mange andre, der pendler/flytter pga. deres arbejde? Deres situation hører vi aldrig noget om i pressen!”

Mailen fortsatte således: “Jeg hørte i TV, at der var én, der ikke ville til Jylland, da alt lukker kl. 22:00 herovre! Man kunne måske slippe for de mange “hovsa-beslutninger”, hvis ikke de sad og klogede sig på caféerne og kom i seng til normal tid, så de var friske og udhvilede om morgenen? På bare huslejerne, kan der spares mange mio kroner, og helt sikkert også på lønningerne, da alt er langt billigere her i det jyske!”

Ikke helt ved siden af

Langt hen ad vejen har manden jo ret. Det er et værre klynkeri, vi er vidne til for tiden, bare fordi de statslige arbejdspladser kommer ud for det, som vi hver dag bliver konfronteret med på det private arbejdsmarked.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *