Ytringsfrihed min bare …

Det begynder at ligne en ren gyser. Hvem gav ordren i 2012 om fjernelse af det tibetanske flag blandt demonstranterne i København, da den kinesiske Præsident, Hu Jintao, gæstede Danmark, hvor der i den anledning blev indgået en del handelsaftaler landene imellem?

Tibets flag

Først kunne man ikke finde de betjente, som havde udført det beskrevne om flagene, hvilket var en stor løgn, idet betjentene selv havde givet sig til kende tidligere i år.

Oven i købet kunne de berørte betjente berette, at det var en ordre, der kom “oppefra” – altså ikke noget med, at de havde fjernet flagene på eget initiativ. Nej, det var en ordre – som de havde bedt ordregiveren gentage, idet det var et brud på grundlovens ytringsfrihed!

Vi ved alle, at “Kina ikke bryder sig om, at blive mindet om problemet med Tibet”, så derfor ville det ikke falde i god jord, hvis demonstranter i København viftede med det tibetanske flag. Vi kunne også forstå, at det var magtpåliggende for daværende statsminister, Helle Thorning-Schmidt (S), at få en handelsaftale på bordet med Kina – så hvor kom den famøse ordre fra?

Jeg tror næppe, at det er PET, der står bag – med mindre, at justitsministeren havde ladet et ord falde om problemet, for så kunne justitsministeren lige så godt give den ordre direkte til politiet? Men …., hvis nu statsministeriet er indblandet i sagen, så er der virkelig grund til bekymring!

Som skrevet, det begynder at ligne en ren gyser. Der er noget råddent i Danmark!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *