Carl Holst burde sparkes ud

Da den tidligere udviklingsminister, Christian Friis Bach (R), selv gik af som minister, var det på grund af sit kendskab til Lars Løkke Rasmussen’s (V) dyre rejser for GGGI – og at han angiveligt havde været med til at godkende disse? Det var ikke den opfattelse, man havde fået af ham i Folketinget, så derfor tog ministeren selv denne beslutning. Der var kontant afregning ved kasse 1.

Det var lidt anderledes med den tidligere justitsminister, Morten Bødskov (S), som viklede sig ind i løgne i forbindelse med Pia Kjærsgaards besøg på Christiania, løgne der blev omdøbt til “nødløgne” (som var lovlige i denne forbindelse?!?), hvilket Enhedslisten ikke kunne sluge, da ministeren skulle forsvare sig i samrådet. Så denne justitsminister blev tvunget til at gå “frivilligt”!

Carl Holst

Nu har vi sagen med Carl Holst, som har viklet sig ind i løgne om en spindoktors tilhørsforhold til ministeren – samt, om samme spindoktor har været aflønnet af Regionen i forbindelse med den netop overståede valgkamp.

Carl Holst har på det kraftigste benægtet alle påstande, men da beviserne hobede sig op, har han måttet krybe til korset. Jo, det var vist alligevel rigtig nok!

Ministeren mangler at forklare sig overfor Folketinget, hvilket han på det groveste har trukket i langdrag.

Carl Holst har kun ét at gøre nu – og det er, at meddele sin Statsminister, at han trækker sig som forsvarsminister, hvis der ellers er bare lidt anstændig tilbage i Carl Holst. Men det er måske det, det er galt med?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *