Det politiske korrekte Sverige

Det er ikke småting vort broderland, Sverige, retter for at blive så politisk korrekt overfor de mange flygtninge, som landet tager imod. Efterhånden kan man godt frygte, at landet mister en del af sin egenart, som har været med til, at gøre Sverige til det land vi elsker.

Det, der falder mig mest i øjnene, er, at samtidig med at optræde som et land, der gør sit yderste for ikke at fornærme nogen i det så korrekte Sverige, så er landet samtidig storproducent af kampfly og ødelæggelses våben, som netop er det. som de mange flygtninge flygter fra.

Er det ikke det, der kaldes for hykleri?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *