Overvejer at lukke bloggen

Erik Krog – overvejer at lukke bloggen

Efter, at Google har placeret tvungen cookies på min blog (jeg var selv nødt til at acceptere, idet Google havde placeret en fed bjælke, med “kravet” øverst på bloggen, så jeg hverken kunne logge ind eller ud, med mindre jeg accepterede cookies) – er besøgstalle faldet markant.

Lukkes bloggen?

Derfor overvejer jeg at lukke bloggen, for Google skal ikke bestemme, om vi vil acceptere cookies – der er, efter min mening, ikke af det gode.

Måske vil jeg så åbne en privat hjemmeside (hvis jeg dermed kan undgå cookies), så den plan er under fintænkning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *