Sol over Sandvig

Birthe tog første vagt

I dag stod solen højt over Sandvig på Bornholm, og det skulle selvfølgelig udnyttes af vort feriebarn, Otto, fra Elverum i Norge.

Otto havde set frem til denne dag, hvor han kunne gå lidt i vandkanten i Østersøen, så kl. 11:00 havde vi pakket bilen, og kørte af sted til stranden ved Sandvig. Otto ville det hele – også spille volleyball på banen i Sandvig, men da vi ikke selv havde en bold med, var det debatemne hurtig overstået.

Se – jeg kan flyve

Birthe tog første tur med ned til vandet, for vi skulle nødigt have den lille nordmand for langt ud i vandet, idet der var lidt høje bølger, med fare for understrøm. Dette kunne også ses på aktiviteten på den nye badebro, da der kun befandt sig et par enkelte badegæster ude på broen – og ingen af dem skulle i vandet.

Det kunne både mærkes og ses, når bølgerne ramte klipperne

Mødet med stranden

Efter Otto havde taget de første indledende øvelser i strandkanten, blev han mere og mere modig, så nu var vi i den situation, at den lille gut ikke skulle bliver for overmodig. Heldigvis retter Otto sig efter vore meldinger, så det blev aldrig noget problem.

Nu er Otto rødhåret – og dermed meget bleg, så vi havde også her et ansvar for, at den lille purk ikke blev solskoldet. Derfor var det på med solcremen, hvilket gav højlydte bemærkninger i form af norske gloser, som jeg ikke skal gengive. Men kort sagt, han var ikke vild med det.

Efter et par timer, i sol og strand, gik turen tilbage til Tejn, hvor vi så kunne gå i gang med et velfortjent måltid mad.

Det var spændende – og meget nyt, at komme til en rigtig badestrand

Foto og video: Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *